Bela Group BV

banner_belagroup banner_belagroup2 banner_belagroup4

Foto's 
 

Silopark Venlo

Ons silopark is gevestigd op het businesspark Venlo Tradeport. Het silopark van de BELA Group is gespecialiseerd in de opslag en overslag van o.a. biergist, tarwezetmeel, eiwitten en oliën en vetten.

In totaal telt de opslagcapaciteit van het silopark 17.045m3, waarvan 18 silo’s van 840m3 (nr. 1 t/m 18) gelegen aan het water en 11 silo’s van 175m3 (nr. 20 t/m 30).

 

Certificeringen en vergunningen

Het silopark beschikt over een GMP+ (FSA en FRA) certificering voor de opslag van betrouwbare en veilige (vochtrijke)diervoerders. 

Venlo Trade Port - Ligging

Venlo Trade Port is gelegen aan de A73 / A67 en kent een optimale bereikbaarheid naar de wereldhaven van Rotterdam, het industriële hart in Duitsland en het industriële havengebied aan de Maas.
 

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een of meerdere van onze opslagsilo’s? Neem dan contact op met Paul Slits, Commercieel Manager, 06 – 53 67 64 73 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 

Welkom op de site van BELA Group


BELA Group is actief in handel in diervoeders (Rined Fourages BV en Agri Trade GmbH), handel in grondstoffen voor biogasproductie (VTO BV), varkenshouderij bedrijven (BELA Gemaalweg, BELA Beringe en BELA Ossenisse) en transport (BELA Transport). Deze bedrijven zijn 100% dochters van BELA Group.

Daarnaast heeft BELA Group belangen in Agrisyst BV (automatisering en dataverwerking), Agrophil bvba (handel in diervoeders) in België.
Hoewel de afzonderlijke werkmaatschappijen zelfstandig werken, wordt binnen BELA Group het geheel van werkmaatschappijen versterkt door het benutten van synergie voordelen.

Om maximale service en flexibiliteit te kunnen bieden beschikt BELA Group over een ruime en goed uitgeruste opslag capaciteit voor de op- en overslag van haar handelsproducten. BELA Group wil een positieve bijdrage leveren aan het succes van haar toeleveranciers en afnemers van haar producten en diensten.
Op de verschillende subpagina’s vindt u meer informatie over de verschillende bedrijven en producten.
Tevens beschikken wij bij ons pand over een eigen garage, diverse silo’s voor vloeibare producten en een laad- en loskade voor schepen. Verder beschikken wij over een 70 tons weegbrug, welke 24/7 voor iedereen beschikbaar is, en bevindt er zich een tankstation van Vissers Olie op ons terrein.

 

 
 
 
 
 
 

Contact

BELA Group BV
Parlevinkerweg 8
5928 NV Venlo
Tel: 0031-77 32 32 032
Fax: 0031-77 32 32 030
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.