BELA GROUP BV

banner_belagroup banner_belagroup2 banner_belagroup4

Kwaliteit

VTO BV voldoet aan alle geldende voorwaarden, normen en eisen zoals gesteld door de Nederlandse en Europese overheid. Dmv externe en interne audits wordt VTO BV hiervoor periodiek gecontroleerd door de verschillende (overheids) instanties. VTO BV werkt volgens het HACCP principe.
 

Recycling

VTO BV heeft zich er de laatste jaren sterk op gericht het maximale uit reststromen en co-producten te halen.
VTO BV is uw tussen persoon van afval naar verwerking. Door de vele afzet mogelijkheden proberen wij altijd de ideale match te maken tussen producent en verwerker voor een zo laag mogelijke kostprijs voor alle partijen.

VTO BV is vooral actief op de markt van organische reststromen, zowel vloeibaar, droog en verpakt, als op de meststoffenmarkt in zowel binnen- als buitenland.
Mocht u producten/reststromen/co-producten hebben of zoeken vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

 

Producten

Bij VTO BV kunt u terecht voor zowel de inkoop als de verkoop van een breed scala aan producten. Hierbij moet u denken aan voormalige levensmiddelen, zowel van plantaardige als dierlijke oorsprong (Cat. III) die niet langer voor menselijke of dierlijke consumptie geschikt zijn, stromen die vrijkomen als nevenstroom bij een productieproces (spoelwater, snijresten resten uit biodieselindustrie etc.), zuiveringslib, diverse meststoffen en (voormalige) diervoeders.
Indien u meer informatie wenst kunt u het beste contact met ons opnemen.
 

Transport

Om optimale oplossingen en flexibiliteit te bieden, beschikken wij over een eigen transportbedrijf en werken we samen met diverse professionele vervoerders
in binnen- en buitenland.
VTO B.V. beschikt over een breed assortiment van transport mogelijkheden.

Tankauto's Voor transport van vloeibare coproducten en meststoffen.Onze auto's zijn uitgerust met weegsysteem en AGR-GPS apparatuur om meststoffen te mogen vervoeren en voldoen zodoende aan de geldende normen en eisen voor het vervoer hiervan.
Containerauto's  Wij beschikken over verschillende soorten en maten (vloeistofdichte) containers waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze containers zijn geschikt voor vervoer en afvoer van zowel slib als losgestorte producten.
Walkingfloor's  Voor vervoer van losgestorte producten, producten op pallet of in big bags.
 

 

VTO BV

VTO BV is een gerenommeerde intermediair voor de meest uiteenlopende zaken op gebied van reststromen, co-vergisting, meststoffen en digistaat voor de productie van Biogas.
Met een jaren lange ervaring, een betrouwbaar netwerk en een breed scala aan eigen transport middelen levert VTO een positieve bijdrage aan het succes van haar leveranciers en afnemers.

 

Binnen VTO is gedegen marktkennis aanwezig en is men goed ingevoerd in de relevante wet- en regelgeving rondom de productie van Biogas. VTO beschikt uiteraard over de relevante vergunningen en registraties die noodzakelijk zijn om als intermediair op te mogen treden in de biogassector, dit samen met een breed scala aan eigen transport middelen, zorgt er voor dat VTO haar klanten altijd van dienst kan zijn om reststromen op verantwoorde wijze te verwerken.