Bela Group BV

banner_belagroup banner_belagroup2 banner_belagroup4

Kwaliteit

"Bij ons staan Kwaliteit & Betrouwbaarheid hoog in het vaandel"


Om te garanderen dat uw producten onder de juiste condities getransporteerd worden voor u naar uw klanten, krijgt ons personeel regelmatig buiten de verplichte scholing (code95) extra bijscholing. De chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold op nieuwe regelgeving en nieuwe inzichten. Tevens krijgen ze regelmatig rijtraining zodat u weet dat uw producten zo milieuvriendelijk vervoerd worden als op dit moment mogelijk is. Het gehele wagenpark is, op een enkele uitzondering na tenminste Euro 5 of Euro 6. Voor de transporten van levensmiddelen zijn wij ISO22000  gecertificeerd voor het transport van diervoeders zijn wij GMP+ gecertificeerd.

Klikt u hieronder voor het desbetreffende Gmp+ certificaat
NL Gmp+ Certificaat
EN Gmp+ Certificate 


 

  
 
 
 


 

 

 


 

Werkgebied BELA Transport

Met diverse auto's kunnen wij uw producten door geheel Europa onder de juiste condities op de plaats van bestemming brengen.

Zowel vloeibare als vaste producten kunnen wij voor uw vervoeren. We doen dit met een modern en jong wagenpark wat uitgerust is met levensmiddelentanks, onderlossers, liggende voertanks en mesttanks. Deze opleggers zijn allemaal voorzien van een pomp of compressor. De vaste materialen vervoeren we met Walking Floor opleggers, tevens bevatten wij één Walking floor met een blaas unit, en auto’s met afzetbakken.
Wij zijn werkzaam in de volgende sectoren:
• Levensmiddelen.
• Diervoeders
• Afval- en meststoffen

 

 

BELA Transport

BELA Transport BV is een modern geleid bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van levensmiddelen, vloeibaar en droog (stapelbaar) diervoerders en mest- en afvalstoffen. Het vervoer geschiedt voornamelijk met tankopleggers, onderlossers en schuifvloertrailers.
Het wagen- en trailerpark is jong, modern en volledig toegerust op de normen en wensen die gelden voor de specialistische vervoersactiviteiten. De planners van BELA Transport zorgen voor een optimale, servicegerichte aansturing en zijn daarmee in staat om de opdrachtgevers van BELA Transport optimaal alle service te verlenen. BELA Transport is 24/7 bereikbaar, ISO 22000 en GMP+ gecertificeerd.